e
Banner

Etiketler: ali koç



Ford Trucks Çin’de yollara çıkıyor


Yayın: 24-10-2017
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ali koç ford trucks

Yurtiçi ve yurtdışı bayi açılışlarıyla büyümesini hızlandıran Ford Trucks, İskenderunlu müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında verecek olan Ovalı Bayi’nin açılışını yaptı. 




Ford Otosan dev yatırımının ayrıntılarını açıkladı



Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarında gerçekleştirmeyi öngördüğü 2 milyar euroluk (20,5 milyar TL) yeni yatırımının en önemli fazının ayrıntılarını açıkladı. ‘Yeni Nesil Transit Custom’ ailesinin dizel ve şarj edilebilir, hibrit elektrikli PHEV versiyonları ile tam elektrikli versiyonu 2023 yılı ortası itibarıyla seri üretime geçecek. Ayrıca, Ford ve Volkswagen’in stratejik ortaklığı kapsamında da yeni nesil Volkswagen 1 tonluk ticari araç modeli Ford Otosan tarafından Türkiye’de üretilecek.




Tarihi yatırımlara liderlik ediyoruz


Yayın: 15-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ali koç ford yatırım

Ford’un Romanya’daki Craiova fabrikasını Ford Otosan’ın bünyesine katmak üzere varılan anlaşma, ayrıca Ford Motor Company, SK On Co., Ltd. ve Koç Holding arasında batarya üretimi yatırımına katılmak üzere bağlayıcı olmayan mutabakat anlaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, “Ülkemizin geleceğine olan güçlü inancımızla var gücümüzle çalışıyor, otomotiv endüstrisinin dönüşümüne stratejik hamleler ve  tarihi yatırımlarla liderlik ediyoruz" dedi.